Review-uri

Un restaurant select, alegerea perfecta pentru evenimente de neuitat. Am facut nunta la acest restaurant pe data de 19 iulie 2014 si a fost foarte frumos... preturi mici, seriozitate, mancare buna. Recomand!

- Bogdan Damian, Bacau

Din respect pentru tine, clientul nostru, am initiat un program de fidelizare prin care sa iti permiti sa iei masa la restaurant mai des, sa te gazduim in cele mai bune conditii sau sa petreci alaturi de cei dragi, de fiecare data, in restaurantul nostru.

Vino la Leon Motel & Restaurant si poti solicita inscrierea in programul de fidelizare. Vei primi un card special personalizat, pe baza caruia vei avea 10% reducere permanenta, pe viata, la orice serviciu.

Prin aderarea la acest program, clientii fideli beneficiaza de urmatoarele avantaje:

  • reducere de 10% permanenta la toate preparatele din meniul restaurantului
  • reducere de 10% permanenta la petrecerile pe care doresti sa le organizezi la noi
  • reducere de 10% permanenta la cazare
  • informatii despre preparate, meniuri noi, oferte speciale, promotii si evenimente
  • prioritate la rezervarea meselor.

Cardul de fidelitate nu este un card de credit sau un instrument de plata.

Emitentul si proprietarul cardului de fidelitate este societatea Leon Expert SRL, cu sediul social in localitatea Bogdan Voda, jud. Bacau, cod de identificare fiscala RO14917713.

Discountul de 10% inscris pe cardul de fidelitate se aplica la valoarea totala a comenzii efectuate de catre client, atat la sediul Leon Motel & Restaurant, cat si la comenzile livrate la domiciliu.

Pentru a te inscrie in programul de fidelizare, trebuie sa trimiti un mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu urmatoarele date:

- nume si prenume

- adresa

- CNP

- numar de telefon

- adresa de e-mail valida.

Dupa inscriere, te asteptam cu prima ocazie sa ridici cardul de la sediul Leon - Motel & Restaurant, din Bogdan Voda, Bacau. Cardul nu este valid daca nu te inscrii, in prealabil, in programul de fidelizare, prin metoda prezentata mai sus.

Cardul de fidelitate este transmisibil, acesta poate fi utilizat si de alte persoane decat celei careia i s-a inmanat cardul.

Cardul de fidelitate nu este valabil pentru contractele incheiate pana la data de 15 octombrie 2014.

Va dorim “Pofta buna!” si va asteptam ori de cate ori doriti sa ne vizitati!

 

 

Bine ati venit!

welcome

Bine ati venit la Leon - Motel & Restaurant! Ne place sa ne intampinam oaspetii intr-un mod prietenesc, facandu-i sa se simta bineveniti si sa poate aprecia ceea ce le oferim... preparate alese cu gusturi rafinate.

Despre noi

about us

Leon - Motel & Restaurant va pune la dispozitie o sala de evenimente cu o capacitate de 80-170 persoane (sala extensibila) si un numar de 20 locuri de cazare, la cele mai inalte standarde.

Unde ne gasiti?

location

Ne gasiti la iesire din Bacau, inspre Roman, dupa Turnul de Televiziune (4 km distanta fata de Bacau).

Telefon 0740.073.800

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

top